#filesell_pps_div1{margin:5px auto;padding:5px;min-width:300px;max-width:500px;border:1px solid #a9a9a9 !important;background-color:#ffffff !important;color:#000000 !important;font-family:tahoma !important;font-size:13px !important;line-height:140% !important;border-radius:5px;} دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما الف ) از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل  ( استريليزاسيون) و يا از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک يا به عبارتي ديگر نابود کردن بخشي از فلوئور ميکروبي ( پاستوريزاسيون) .     ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين    و نگهداري شيميايي. )  aw ( استفاده از سرما ، تغييرات در بشر از ابتداي خلقت به موازات تلاش براي  معاش روزانه هميشه در فکر ذخيره و نگهداري مواد غذايي هم بوده است. ممانعت از بروز فساد توسط از بين بردن عوامل خارجي و داخلي و يا به تعويق انداختن رشد آنها مي باشد. نگهداري مواد غذايي  اغلب با آماده کردن آنها توأم است. درجه حرارت يکي از مهمترين  عوامل خارجي تعيين کننده رشد ميکروبي مي باشد که در مورد فلور ميکروبي مواد غذايي بسيار وسيع الطيف است. بين ( 15- ) تا ( 80 +)   در برودت هاي پايين تر تکثير کاملاً متوقف شده و در حرارتهاي بالاتر ميکروارگانيسم ها ديگر قادر به زنده ماندن نخواهند بود. در هر دو مورد واکنشهاي متابوليک ميکروبها که موجب فساد مواد غذايي مي گر . دریافت فایل
good مواد ,important ,نگهداري ,غذايي ,  ,ميکروبي ,مواد غذايي ,نگهداري مواد ,بين بردن ,از بين ,و يامنبع

پاورپوینت تعاریف پایه برنامه ريزي شهري

پاورپوینت با موضوع گیاه شناسی

طرح برش پازل-چند طرح برش-فایل کورل

طرح جابر - برگ

پاورپوینت درس بیست و یکم کارگاه کارآفرینی و تولید پایه دهم مدل کسب و کار (قسمت سوم) تعیین کانال توزیع

پاورپوینت درباره مدرن تاکینگ Modern talking

فایل فلش گوشی چینی طرح سامسونگ Galaxy J8+ J8 Plus با اندروید 5.1 با cpu mt6580 با مشخصه پریلودر preloader_best6580_weg_l

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

خرید ترازو پند ارزان بلاگ و روزمره ها DIGIKALA تخفیف ویژه وُیاه دانلود | دانلود فیلم و سریال جدید اشپزی ترک اعتیاد hakamfile tupy